Aleksandar Marković, SNS: Dok se GSP modernizuje, Ðilas obmanjuje građane

Autor: Tanjug

Vesti

07.06.2019

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Grad Beograd ne uništava javni gradski prevoz, već ga modernizuje i povećava njegove kapacitete", kaže sekretar Gradskog odbora SNS Aleksandar Marković reagujući na izjavu Dragana Ðilasa u kojoj kritikuje gradski prevozi u Beogradu i ističe da su u ovoj godini nabavljena 244 nova autobusa.

RepublikaFoto: Lična arhiva
Aleksandar Marković

Marković je u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima naveo da će sutra biti puštena 42 nova autobusa, do kraja meseca još 28, a do kraja septembra preostalih 174 autobusa ocenivši da su Ðilas i njegovi saveznici iz Saveza za Srbiju (SzS) još jednom pokazali da ne poseduju elementarne informacije o tome šta je sve Grad Beograd uradio za građane. 

- Ne dolaze na sednice Skupštine grada, za koje uredno uzimaju odborničke nadoknade, a obmanjuju građane lažnim istraživanjima, dok im se rejting srozava u sunovrat, pa u panici zamišljaju rušenje mostova, dovođenje građana u životnu opasnost, izgubljene Kalemegdane - ocenio je Marković.

Naveo je da je Grad Beograd bio pred bankrotom nakon Ðilasovog mandata 2013. godine i da je bivši gradonačelnik zadužio svakog građanina za 630 evra, koje će vraćati do 2036. godine.

Dodao je da su gradska javna preduzeća poslovala sa gubicima i da je ukupan javni dug Beograda bio 1,2 milijarde evra.

- Koliko je bio zabrinut samo za sebe, govori i to da se 2011. godine Ðilas odrekao dela prihoda poreza na zaradu i tako oštetio budžet Beograda za 30 milijardi dinara, dok su njegove firme ostvarivale profit od 500 miliona evra - naveo je Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Vladimir

07.06.2019 16:20

Đilasu ništa drugo ne preostaje nego da se teši svojim lažima i izmišljotinama,jer za ništa drugo i nije sposoban.

Nevena

07.06.2019 16:42

Једино што Ђиласу преостаје јесте да својим лажима саботира видљиве резултате. Ово је Београд какав желимо, а не оно што је био у доба његове власти.

Aca

07.06.2019 16:57

Djilas je manipulator.

Nk4

07.06.2019 17:02

Svi znamo nasta je sve Djilas spreman, dokaz je prosla vlast