Zagorka Dolovac u Sankt Peterburgu na Međunarodnom ekonomskom forumu: Učvršćivanje saradnje sa Rusima

Autor: Republika

Vesti

07.06.2019

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republički javni tužilac Zagorka Dolovac učestvuje na Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu, na kome je danas govorila zajedno sa Generalnim tužiocem Ruske Federacije, Jurijem Čajkom, u sesiji "Zaštita prava investitora kao potsticaj ekonomskog razvoja".

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Zagorka Dolovac u Sankt Peterburgu

Ona je u svom obraćanju istakla značaj organa za sprovođenje zakona i pravosudnih organa u obezbeđivanju vladavine prava, kao okvira za investicije i ekonomski razvoj.

Takođe, Republički javni tužilac održala je tom prilikom i sastanak sa Generalnim tužiocem Ruske Federacije,  Jurijem Čajkom, na kome je istaknuto da će Republičko javno tužilaštvo Republike Srbije nastaviti da ostvaruje odličnu saradnju i prijateljske odnose sa Generalnim Tužilaštvom Ruske Federacije, čemu je ruski Generalni tužilac dao punu podršku.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Dolovac i Čajka

Zaključeno je da ovakvi susreti i učešće na međunarodnim skupovima, kao i bilateralni sastanci, koji se redovno održavaju u skladu sa Memorandumom o saradnji i Programima saradnje između tužilaštava Srbije i Rusije, doprinose kako razmeni stručnih iskustava, tako i jačanju međusobne saradnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading