MARJANOVIĆ: Čelnici SZS brutalno obmanjuju građane

Autor: Tanjug

Vesti

03.06.2019

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radoslav Marjanović, zamenik šefa odborničke grupe SNS-a u Skupštini Beograda kaže da čelnici Saveza za Srbiju obmanjuju građane u vezi s radovima na Trgu Republike i u centru grada, ali tvrdi i da u tome nemaju podršku građana.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Radoslav Marjanović

On u saopštenju dostavljenom medijima pominje da je Nikola Jovanović, potpredsednik Narodne stranke, svojim poslednjim saopštenjem nedvosmisleno pokušao da sakrije činjenicu da su po Ðilasovom nalogu obmanjivali i huškali građane da će saobraćaj na Trgu republike biti trajno zatvoren, a na Topličinom vencu sve ulice pretvorene u pešačku zonu. 

To nikada nije planirano, tvrdi Marjanović, te dodaje da radovi napreduju, a da time postaje sve jasnije koliko su poslednjih meseci Ðilas, Jovanović, Obradović i Bastać "brutalno obmanjivali građane i kako je politika Saveza za Srbiju bezidejna i destruktivna".

"Građani neće politiku čupanja saobraćajnih znakova, demoliranja gradilišta i zaustavljanja radova na uređenju Beograda. Neće da podrže Ðilasa koji bi ponovo da se dočepa gradske kase", kaže Marjanović i tvrdi da o tome najbolje svedoči potpuni krah njihovog poslednjeg opozicionog okupljanja u Beogradu. 

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Boško Obradović i Dragan Đilas

Jovanović, koji je i šef odborničke grupe Saveza za Srbiju, pozvao je zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića da ne zatvara trajno za saobracaj u Kolarčevoj i Vasinoj ulici, jer, kako je naveo u saopštenju objavljenom na sajtu SZS, za to nema podršku građana. 

Istovremeno, on je građanima Topličinog venca čestitao jer su "hrabrom i istrajnom borbom odbranili svoj kraj od pokušaja gradske vlasti da nasilno i neosnovano pretvori i taj deo opštine Stari grad u pešačku zonu". 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Mina

03.06.2019 13:58

Opozicija je dno dna

Klara

03.06.2019 13:59

Lopovska opozicija nema podrsku gradjana

Tresimesi1

03.06.2019 14:07

Opozicija umesto da radi u korist građana ne bi li im se dodvorila,ona radi upravo suprotno.Ponašaju se kao razularena bagra.

Ana S

03.06.2019 14:55

Obećavaju kule i gradove samo da se dočepaju vlasti, oni su već pokazali ko su i šta su dok su sedeli na tronu.Dosta su obmanjivali narod.