Ruska agencija potvrdila: Predsednik ruske Dume dolazi u Srbiju

Autor: Tanjug

Vesti

03.06.2019

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruska agencija Tass prenela je vest o radnoj poseti Beogradu pedsednika ruske Dume Vjačeslava Volodina, tokom koje će se sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, obratiti srpskim poslanicima na posebnoj sednici i učestvovati na sednici interparlamentarne komisije.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Volodin i Vučić 2017. godine

Kako je agencija navela, pozivajući se na saopštenje Volodinove pres službe, on će se obratiti predstavnicima srpskog parlamenta, otvoriti četvrtu sednicu Komisije za saradnju državne Dume i Narodne Skupštine Srbije i sastati sa predsednicom srpskog parlamenta Majom Gojković.

Na sednici će se razgovarati o daljem razvoju bilateralnih odnosa u sferi politike, ekonomije i humanitarne pomoći, kao i o saradnji na međunarodnim platformama, imajući u vidu savremene izazove i pretnje.

Prethodni sastanak interparlamentarne komisije o saradnji održan je u Moskvi oktobra prošle godine, a tada se Gojković obratila poslanicima Dume i poručila im da je saradnja dve zemlje značajna i uspešna i istakla potrebu razvoja bilateralne saradnje u svim obiostrano korisnim oblastima, podseća ruska agencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mia

03.06.2019 16:39

Dobro nam dosao!

Luidji

03.06.2019 19:37

Nase bacjuske!

cudna suma

04.06.2019 05:11

Dobro nam dosli prijatelji Srbije!