(VIDEO) Srbi su vreća smeća i niko nije voljan da ih kazni: Američki kongresmen i šiptarski plaćenik besprizorno napao Beograd

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

02.06.2019

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predstavničkog doma Sjedinjenih Američkih Država Tim Berčet na svom Tviteru postavio je video u kom Srbe naziva ratnim zločincima, smećem koje čeka kazna zbog Kosova.

RepublikaFoto: wikimedia.org/youtube
Foto: Ilustracija

Berčet je naime ovaj video objavio nakon sastanka koji je imao sa bivšim predsednikom tzv Kosova.

On je član Predstavničkog doma SAD iz redova Republikanske stranke, a inače ovaj video postavio je 30. aprila i niko ga nije objavio do sada.

Na svom Tviteru napisao je: "Imao sam veliki razgovor sa bivšim predsednikom Kosova o ratnim zločinima koje su izveli vreća smeća - Srbi i niko nije voljan da ih kazni".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
gagi

02.06.2019 18:46

Za 1000000 $ i taj bivši predsednik postaće -vreća smeća. Da nije žalosno bilo bi mnogo smešno. Ali "zaigrala mecka" i na vašem pragu , polako

neko iz daleka

02.06.2019 18:49

smece pogano!

sever evrope

02.06.2019 21:53

Kad takvo nesto kazu ljudi sa divljeg zapada koji su pocinili genocid nad americkim Indijancima to zvuci kao komplimentt. Vreca dreka sudi o nama.