BOLESNI DIL opozicije i Šiptara: Članovi SzS pravdaju upad ROSU, prištinske vlasti zauzvrat bodre proteste

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

02.06.2019

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki broj albanskih medija sa Kosova i Metohije izvestio je o protestu "1 od 5 miliona" koji je sinoć održan u Beogradu, na kojem su lideri opozicije svojim izjavama pokušali da umanje posledice upada specijalaca ROSU na sever KIM i prebijanja građana.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Opozicija u bolesnom dilu sa Šiptarima

Pisanje albanskih portala o protestu u Srbiji i akcentovanje dela o akciji ROSU pokazuje direktno poklapanje interesa lidera srpske opozicije i prištinskih medija.

Prištini je veoma potrebno da neko iz Srbije umanji posledice torture od strane ROSU, i da krivicu za prekomernu upotrebu sile prebaci na građane sa severa KIM.

RepublikaFoto: printscreen/zeri.info
Portal zeri.info

Srpskoj opoziciji albanski mediji su potrebni zbog podrške novoformiranom Savezu za Kosovo koji na KiM vode Dragan Đilas, Rada Trajković, Vuk Jeremić, Marko Jakšić senior, Boško Obradović i Borko Stefanović.

RepublikaFoto: printscreen/zeri.info
Gazeta Blic

Posebno je interesanto da je protest "1 od 5 miliona" od samog početka imao podršku albanskih medija. Pojedini portali su proteste ranije prenosili i uživo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Vejder

02.06.2019 19:27

Ovog Boska budaletinu osuditi na dozivotnu!

Vejder

02.06.2019 19:27

Kreten Bosko!

Vejder

02.06.2019 19:28

I izdajnik!!!

TORES

02.06.2019 21:48

Veliki izdajnici