BRUKA I SRAMOTA U ŠAPCU! Dušan Petrović i Nebojša Zelenović poslali zaštitnika građana da ih zaštiti od građana?!

Autor: embargo.rs

Vesti

29.05.2019

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na 17. protestu Šapčana nezadovoljnih radom gradonačelnika Nebojše Zelenovića, došlo je do nove provokacije poslušnika Dušana Petrovića.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Nebojša Zelenović

Naime, dok se građanima obraćao Dejan Jovanović, odbornik u Skupštini grada Šapca i govorio o tome kako je Miloš Mijailović, koji je zaposlen kao građanski branilac, lider na protestima koje organizuje gradska vlast protiv predsednika Aleksandra Vučića i da čak nosi i transparente, prozvani Mijailović je niotkuda iskočio pred Jovanovića i pokušao da prekine njegov govor.

Nakon što mu je Dejan Jovanović obećao da će, nakon što najavljeni govornici završe i on dobiti reč da objasni svojim sugrađanima kolika mu je plata na radnom mestu gradskog ombudsmana, Miloš Mijailović je "misteriozno" nestao.

– Zaštitnik građana Miloš Mijailović treba da štiti ovaj grad od bahatosti gradonačelnika Nebojše Zelenovića. On treba da pita "Toplanu" zašto je cena grejanja najveća u Šapcu, zašto građani Šapca u 21. veku ne mogu da dobiju ni vodovodnu ni kanalizacionu mrežu, zašto preko 50 odsto stanovnika ovog grada može samo da mašta da jednog dana dobije zdravu pijaću vodu? Umesto da zaštitnik građana zaštiti građane od Nebojše Zelenovića, on štiti Nebojšu Zelenovića od svojih građana – rekao je Dejan Jovanović.

Radivoj Mićić, poverenik Saveta za ekonomiju GO SNS istakao je da već 19 godina jedna interesna grupa uspeva da mahinacijama koje smišlja jedan čovek, koji sebe smatra vlasnikom Šapca, opstaje u ovom gradu.

– Na izborima 2016. godine, građani su većinski glasali za SNS. Međutim, Dušan Petrović je uspeo da prekombinacijom stranaka koje nikada nisu izlazile na izbore prepakuje ih u razne organizacije i udruženja i da nelegalno organizuju vlast koja četiri godine drži ovaj grad u zarobljeništvu. Šabac je izolovan i oaza je korupcije, a ne demokratije kako oni tvrde. To je pokazao i revizorski izveštaj za 2015. godinu gde je uočeno da je 89 miliona dinara potrošeno bez validne dokumentacije – rekao je Radivoj Mićić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
mirko

29.05.2019 18:01

Da nije smesno bilo bi zalosno

jovana

29.05.2019 18:10

Svakodnevno smo svedoci kukavicluka i bezobzirnosti opozicije.

Mija

29.05.2019 19:36

Zelenovic je cinican covek,kome je fotelja prioritet.Sramotno je sto ne postuje gradjane Sapca.Vreme je da ode sa vlasti.Bahati ljudi nemaju sta da traze na vaznim pozicijama.

Daliborka

29.05.2019 20:04

Svašta ima u glavi današnje opozicije.