(VIDEO) MILAČIĆ STIGAO NA KOSMET: Dok je Montenegro sa teroristima, prava Crna Gora je sa braćom!

Autor: Republika

Vesti

29.05.2019

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Prave Crne Gore Marko Milačić sa partijskim rukovodstvom pridružio se velikom protestu na severu Kosova, odakle je poručio da je Kosovo srce Srbije, ali i duša Crne Gore.

RepublikaFoto: facebook.com/Marko Milačić
Marko Milačić

- Malo je kosovskim Albancima — ohrabrenim osionim zapadnim centrima moći — što su oteli teritoriju Srbije suprotno svim zakonskim, etičkim, moralnim, pa i istorijskim načelima, nego su sejanjem straha nastavili da prepadaju i teraju Srbe sa svojih ognjišta - rekao je on.

Prava Crna Gora najoštrije osuđuje takvo ponašanje prištinskih vlasti na čelu sa Ramušom Haradinajem i Hašimom Tačijem, koji umesto odgovaranja za učešće u ratnim zločinima nad srpskim narodom, danas dele "pravdu" jurišom na preostale Srbe.

- Dok premijer Crne Gore danas boravi u zvaničnoj poseti Haradinaju, mi smo ovom posetom želeli i da pokažemo gde je mesto pravoj Crnoj Gori, a mesto joj je sa Srbima. Dakle, lažni Montenegro je danas sa teroristima, a prava Crna Gora sa braćom. Prava Crna Gora je na pravom mestu jer se ovde danas brani i Crna Gora, u kojoj se proces kosovizacije odvija pred našim očima - kaže Milačić.

On je na kraju Srbima na Kosovu poručio: "Narod Crne Gore priznao te nije — Kosovo je srce Srbije. Ali i, dodaću, duša Crne Gore".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading