Dijana Hrkalović više nije državna sekretarka u MUP: Čekaju je novi izazovi

Autor: Republika

Vesti

29.05.2019

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije Dijana Hrkalović od sutra više neće obavljati ovu funkciju u MUP-u, zbog drugih obaveza koje će preuzeti u narednom periodu.

RepublikaFoto: youtube.com/MUP Republike Srbije
Dijana Hrkalović uskoro na novoj funkciji

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović zahvalio se Dijani Hrkalović na njenoj ogromnoj posvećenosti na unapređenju rada Ministarstva unutrašnjih poslova i poželeo joj puno uspeha u narednom periodu, kako na profesionalnom, tako i na ličnom planu.

Ministar Stefanović je istakao da je u prethodnih pet godina Dijana Hrkalović pružila veliki doprinos reformi Ministarstva unutrašnjih poslova, kao i u borbi protiv kriminala i korupcije, što potvrđuju rezultati koje MUP postiže.

Dijana Hrkalović je u Ministarstvo unutrašnjih poslova došla aprila 2014. godine na mesto zamenika šefa kabineta ministra unutrašnjih poslova, odakle je 2015. godine prešla u Upravu kriminalističke policije na mesto sekretara UKP-a.

Za državnog sekretara Ministarstva unutrašnjih poslova izabrana je 20. jula 2017. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading