Izgleda im fali 4,5 miliona Albanaca da bi došli do tih 5 miliona: Vučić zapušio usta Radi Trajković

Autor: Republika

Vesti

29.05.2019

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić je povodom opaski Rade Trajković da je upad ROSU poptuno opravdan, odgovorio da svako ima pravo da bira svoju stranu, a da če on kao predsednik uvek biti na strani srpskog naroda.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Aleksandar Vučić

- Svako ima svoju stranu. Moja obaveza je da budem uz srpski narod. izgleda da im nedostaje tih 4, 5 miliona Albanca da bi doŠli do 5 miliona. Ja ću ostati uz srpski narod, necu se odvajati od njih - rekao je Vučić prilikom obilaska Vojne gimnazije. 

Podsetimo Đilasova i Boškova partnerka je juče u izjavi medijima rekla sledeće:

- Da je predsednik odgovoran, on bi trebalo da podrži tu akciju, a ne da podiže odbranu, vojsku i policiju - rekla je Trajković za medije.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV KIM
Rada Trajković

Prema njenom mišljenju, Vučić je trebalo da insistira da u današnjoj akciji ne bude represije, ali i da pozdravi upad albanskih specijalaca koji su maltretirali Srbe.

Tako je od predsednika Aleksandra Vučića zatražila da, kao i Savez za Srbiju, podrži napad na Srbe i maltretiranje koje preživljavaju od strane privremenih institucija u Prištini.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Coki

29.05.2019 09:28

Dobro joj je i odgovorio....

Milica

29.05.2019 10:02

Nekada je ćutanje zlato, pogotovo za one koji ne znaju šta pametno da kažu. Gospođu očigledno muče neki mentalni problemi. Oprostićemo joj. Nije znala šta govori.

Suzana

29.05.2019 10:03

Srpkinja a izdajnica. Neverovatno.

Ela

29.05.2019 11:52

Rada, je pokazala da nije normalna zena!