Šutanovac isprozivao Boška: On hoće RAT!

Autor: Republika

Vesti

29.05.2019

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Dveri Boško Obradović objavio je da je jedna od mera po pitanu Kosova i Metohije proglašenje okupacije KiM kao dela teritorije Republike Srbije, što je bivši lider Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac okarakterisao kao bukvalnu objavu rata.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Dragan Šutanovac

Šutanovac je prokomentarisao mere koje je stranka Dveri iznela nakon Posebne sednice na kojoj je predsednik Srbije Aleksandar Vučić izneo izveštaj o Kosovu i Metohiji, ali i posle jučerašnjih dešava na severu Kosova.

- Kako stoje stvari, ovo bi bila bukvalna objava rata - napisao je Šutanovac objašnjavajući da misli na tačku 3 koja glasi: "Proglašavanje okupacije Kosova i Metohije kao dela teritorije Republike Srbije".

 

Boško Obradović je inače, na vanrednoj konferenciji za medije u Narodnoj skupštini govorio o dešavanjima ispred Skupštine, kao i o jučerašnjoj situaciji na Kosovu i Metohiji. 

Tom prilikom je naveo da bi Dveri u toj situaciji sprovele 6 konkretnih mera što se tiče Kosova i Metohije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Gaga

29.05.2019 07:34

Ovim je Bosko objasnio sta bi uradio u situaciji da je trenutni predsednik RS,zato ga narod nikada nece izglasati.

sofija

29.05.2019 07:36

Rat nikome ništa nije dobro doneo.

Gagi

29.05.2019 07:42

Strasno, ponovo pokrecemo najstrasniju i najnepotrebniju stvar na svetu - rat. Ovo se mora resiti na miran i diplomatski nacin, jer cemo jedino tako sacuvati nas napredak u samoj zemlji i ujedno na svetskoj sceni.

Elena

29.05.2019 07:49

Šutanovcu bi bilo pametnije da ćuti i da se sakroje jer svi znamo kobje on i koliku je štetu doneo državi i građanima.