Rada Trajković u ime Saveza za Srbiju poručila: Podržavamo akciju Haradinajeve ROSU i hapšenje Srba!

Autor: Agencije

Vesti

28.05.2019

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Evropskog pokrera za Kosovo Rada Trajković ocenila je danas da hapšenje policajaca na severu Kosova nije etnički motivisano, već da je reč o borbi protiv kriminala koju je trebalo da podrži i predsednik Srbije Aleksandar Vučić i rekla da je brine eksperimenat koje šef države sprovodi nad Srbima na severu Kosova.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Rada Trajković

- Da je predsednik odgovoran, on bi trebalo da podrži tu akciju, a ne da podiže odbranu, vojsku i policiju - rekla je Trajković.

Ona je ocenila da je današnja akcija uznemirila Srbe na severu Kosova, ali i da je predsednik Srbije trebalo da na bolji način upozori tamošnji živalj.

Prema njenom mišljenju, Vučić je – ako ne preko Prištine, onda preko međunarodne zajednice – trebalo da insistira na tome da ne u današnjoj akciji na sevru Kosova ne bude represije.

- Vrlo sam zabrinuta zbog eksperimenata koje predsednik države sprovodi nad Srbima na severu Kosova i zbog nejgovog neodgovornog ponašanja - naglasila je Trajković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Sara

28.05.2019 20:55

Baba sedi u svoju klupu i ćuti! Srbija ima predatavnika koji će odlučiti o svemu.

Jovanović

28.05.2019 21:00

Obraz đon.

Marija

29.05.2019 00:20

Rada Trajkovic je otvoreni neprijatelj srpskom narodu, bez stida i srama!

miki

29.05.2019 05:24

Ne smemo dozvoliti da se stanje pogorsa dajte ljudi da smirujemo situaciju, ne sme da se ovo nastavi, ne sme doci do rata.