Izgubio kompas! Đilas napao ambasadore i umislio da ceo svet radi za Vučića

Autor:

Vesti

29.05.2019

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Totalno ludilo! Dragan Đilas, lider SZS i predsednik Stranke slobode i pravde, očigledno je opsednut predsednikom Srbije, pa umišlja da ceo svet radi za Vučića. Ovog puta zasmetali su mu strani ambasadori na koje je osuo drvlje i kamenje, i to zbog njihovog prisustva sednici Narodne skupštine posvećene stanju na Kosovu.

RepublikaFoto: Betaphoto
Dragan Đilas

Đilas je rekao da je za svaku osudu to što su na skupštinskoj galeriji, pored Vučićevih bliskih saradnika, sedele i pojedine diplomate, uključujući ambasadora EU. Nabeđeni vođa opozicije nije mogao da shvati kako su ambasadori mogli da sede tamo gde je pre nekoliko dana navodno linčovan sudija Miodrag Majić.

Politički analitičar Mišel Zubenica kaže da je svuda u svetu normalno da diplomate prate sve važne političke događaje, da im je to u opisu posla i da je to poželjno za njih, a u ovom slučaju i za Srbiju.

- Svi unutrašnji i međunarodni akteri treba da čuju stav predsednika Srbije i državnog rukovodstva o Kosovu, ne vidim problem u tome što su ambasadori prisustvovali skupštinskoj sednici. To je bila odlična prilika da čuju činjenice i argumente naše zemlje kada je u pitanju južna srpska pokrajina - naglasio je Zubenica.

Mišel Zubenica, politički analitičar: Međunarodni akteri treba da čuju stav predsednika Srbije o Kosovu i Metohiji

Narodni poslanik Vladimir Đukanović ističe da je Đilasovo ponašanje licemerno jer je poznat kao neko koga svojevremeno finansirali i još finansiraju strani centri moći.

- Neka im u lice kaže, kad bude išao kod njih po zadatke i pare, da nije trebalo da budu na sednici o KiM - kaže Đukanović.

Podsetimo, Đilas je nedavno napao i predstavnike Međunarodnog monetarnog fonda jer su pre nedelju dana pohvalili Srbiju za ostvarene ekonomske rezultate, tvrdeći da iznose neistinite ocene, kao i da na taj način učestvuju u uništavanju naše zemlje.

Jadan Đilas, baš nema sreće, svi rade za Vučića, a za njega niko neće, ironičan je Dejan Vuk Stanković

Pre samo nekoliko meseci, u septembru prošle godine, Đilas je optužio i Evropsku uniju da radi za Vučića.

- EU iz interesa podržava Aleksandra Vučića - tvrdio je Đilas tada.

Prethodno je, aprila 2018, za isto optužio i tadašnjeg lidera Pokreta slobodnih građana Sašu Jankovića.

KRSTIĆ: On priča gluposti

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Nebojša Krstić

Medijski stručnjak Nebojša Krstić za Srpski telegraf kaže da Đilas "jednostavno priča gluposti".

- Mnogi kažu i da Đilas radi za Vučića. A meni sve više deluje da su u pravu jer kako drugačije objasniti sve ove nabrojane gluposti - poručio je Krstić.

Politički analitičar Dejan Vuk Stanković smatra da Đilas "baš nema sreće".

- Svi rade za Vučića, a za njega niko neće. Pretpostavljam da posle MMF i EU, a i Saše Jankovića, na red dolaze predsednici Donald Tramp, Si Đinping i Vladimir Putin, a treba dodati i britansku kraljicu i sve žive šeike svih arapskih zemalja. Erdogan, Orban i Makron se podrazumevaju - ironičan je Stanković.

Jeremić zapalio za Njujork, nije ga briga za Kosovo

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Jeremić na aerodromu

Vuk Jeremić, predsednik Narodne stranke i jedan od lidera Saveza za Srbiju, u danu kada se u Narodnoj skupštini održavala sednica posvećena Kosovu i Metohiji odleteo je put Njujorka!

Naime, juče oko 14 časova Jeremić je letom kompanije "Lufthansa" otputovao iz Beograda za Frankfurt. Kako su za Srpski telegraf ispričali očevici, Jeremić je imao dve bording-karte, a prilikom čekiranja mu je potvrđen let iz Frankfurta za Njujork.

Iako za sada nije poznato da li je Jeremić u Frankfurtu samo preseo na let za Njujork ili će se put SAD uputiti u narednim danima, očito da mu dramatična dešavanja na Kosovu ne znače ama baš ništa i da nisu razlog da bi otkazao svoja putešestvija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Djape ja

29.05.2019 06:32

Ili bi Djilas želeo da rade za njega.

Pera

29.05.2019 07:50

On mucenik u stvari kuka i jada se nekima od ambasadora: "Ja vam radim najprljavije akcije, ignorisem parlament a vi dodjete tamo?". Alo hajvane, ne rade oni za tebe nego ti za njih.

Tara

29.05.2019 07:50

Zna da je propao,pa ko gubi ima pravo i da se ljuti.

Ružica

29.05.2019 07:53

Đilas više i ne zna šta je tema njegova opsesija je Vučić i kako ga napadati lažima svakodnevno.