Vučić odbrusio Vukadinoviću: Kritikujete me što sam implementirao sporazum koji su prethodne vlasti potpisale?!

Autor: Republika

Vesti

28.05.2019

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je poslanik Đorđe Vukadinović završio svoje izlaganje, predsednik Srbije rekao je da je neverovatno da ga optužuje za to što je implementirao međunarodni sporazum koji su prethodne vlasti potpisale.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Đorđe Vukadinović

- Šta ste vi to tačno nama zamerili, što smo se ponašali jedino kako smo mogli. Uradili smo ono što su nam nametnuli prethodnici - rekao je Vučić.

- Vi kažete da priznam da je greška Briselski sporazum. Briselskim sporazumom smo dobili 4 gradonačelnika srpskih opština - nastavio je predsednik.

- Kažete ima neki tajni plan. Nema nikakvog taknog plana! Kod vas je bilo tajnog plana, proglasili su nezavisnu državu Kosovo, a vi nijedan tekst niste napisali. U pravu ste za jednu stvar, da Kosovo brani nas. Na Kosovu se vidi sve ono što smo radili i poštenje i čast - rekao je Vučić.

- Zamislite da nas kritikuju što smo implementirali međunarodno pravni ugovor koji su prethodne vlasti potpisale - rekao je Vučić posle Vukadinovićevog izlaganja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Aca

28.05.2019 15:26

Vučić je prinuđen da sprovodi ono što je prethodna vlast potpisala.

Djape ja

28.05.2019 15:29

Jel vukadinović beše Bugarski poslanik.

Dusan

28.05.2019 17:05

Predsednik ispravlja sve greske koje je prethodna vlast napravila.