Vučić: Veliki rodoljub Jeremić sedi u nekoj kafani u Njujorku, a ja sam izdajnik?!

Autor: Republika

Vesti

28.05.2019

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narodni poslanik Nemanja Šarović upozorio je predsednika da preterana podrška može da bude opasna jer to stvara osećaj odgovornosti da se uradi nešto veliko, a to veliko nikako ne sme da bude priznanje nezavisnosti.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Vučić

- Ja nisam opijen ni podrškom, ni aplauzima. Mislim da smo na najubedljiviji način više puta pobedili u novijoj srpskoj istoriji baš zbog toga što se nismo zanosili - rekao je predsednik Srbije.

Posle toga se osvrnuo na Šarovićevu doskočicu da zbog svih ti aplauza koje ima sada, mora da bude svestan da će jednog dana kada ne bude više bio na vlasti biti potpuno usamljen.

- Eno ga u Njujorku taj Jeremić, on - veliki rodoljub, eno ga sedi u nekoj kafani dok se ja borim ovde sa našim narodom i onda sam ja izdajnik. A šta sam ja to loše uradio, šta sam potpisao. Ništa ne krijem, kada budem imao nešto, doćiču u skupštinu. Nemaju dokaz, ali postoji strah ljudi da hoćeš. Ne znam šta da vam kažem na to. Najbolje da o tome odlučuje ovaj što kupuje apartmane po Njujorku! Ja kažem da neću da priznam Kosovo, oni kažu to znači da hoću! Pa šta ja treba još da uradim - pitao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Dragce

28.05.2019 13:49

Dok se svi bore da sačuvaju sveto ognjište Kosova..Opozicija tera po svom

Miki

28.05.2019 13:58

Istorija ce pokazati ko je ko i sta je cinio.

Bata Kole

28.05.2019 14:03

Pa mora vuk da primi terapiju u vidu zelenih dolara.

Tasa

28.05.2019 14:13

Predsednik Vučić se lavovski bori za Kosovo i trudi se da zaštiti srpski narod i nikada neće priznati Kosovo kao nezavisnu državu!