(VIDEO) Uznemireni građani Kosovske Mitrovice izašli na ulice: Konstantno se čuju sirene

Autor:

Vesti

28.05.2019

06:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Specijalnoj jedinici kosovske policije ROSU upala je jutros naoružana dugim cevima u sve četiri srpske opštine

RepublikaFoto: youtube.com/vecernje novosti

Veći broj građana se okuplja na glavnom trgu u Kosovskoj Mitrovici, kod Spomenika Knezu Lazaru, nakon što su jedinice ROSU upale u ovu opštinu jutros oko 6.10 sati.

U Kosovskoj Mitrovici počela je u delu koji se zove Bošnjačka mahala. Odmah su aktivirane sirne za uzbunu, koje su uznemirile građane.

Akcija pripadnika ROSU naoružanih dugim cevima izvedena je u ranim jutranjim satima u sve četiri srpske oštine na severu Kosova i Metohije.

Prema poslednjim informacijama, uhapšeno je šestorica Srba, pripadnika KPS-a.

Foto: youtube.com/RED EAGLE

Kako nezvanično saznajemo, jedna osoba je ranjena u Zubinom potoku. Još nije poznato da li je u pitanju pripadnik KPS-a ili stanovnik ove opštine.

Kako saznaje Telegraf.rs, Srbi iz Zubinog Potoka su se sami organizovali i blokirali put specijalnoj jedinici ROSU. Naoružani specijalci iz Prištine uputili su se sa većim brojem vozila ka Leposaviću, gde se, kako nezvanično saznajemo, čula pucnjava.

Takođe, prema informacijama TV Prve rano jutros izvedena je još jedna akcija pripadnika ROSU, u mestu Rudari, u opštini Zvečan. Prema nezvaničnim informacijama u te dve akcije uhapšene su tri osobe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sandra

28.05.2019 09:47

Svet mora da uvidi kakav se teror vrši nad našim ljudima na Kosovu.