Boško prolupao! Neumorno poziva na proteste koji su sve manji

Autor: Republika

Vesti

26.05.2019

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U trenutku kad su protesti opozicije doziveli krah, kad su skupovi koje organizuje SzS potpuno propali, predsednik Dveri Boško Obradović poziva na sveopšti protest u Srbiji.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Protest koji je zakazan u Novom Sadu pre neki dan, otkazan je, zato što se niko nije ni pojavio, a na skupovima koje organizuju lideri opozicije broj ljudi se osipa svakim sledećim okupljanjem.

Uprkos ovim činjenicama Obradović je neumoran, i poziva preko tvitera na sveopšti protest.

- Pružam apsolutnu podršku ideji da se u subotu, 8. juna - povodom 6 meseci od prvih protesta u Beogradu - naprave protesti u celoj Srbiji. Isti dan, u isto vreme, od grada do grada. Da pokažemo da je cela Srbija protiv diktature i da nećemo odustati dok ih ne skinemo sa vlasti - napisao je Boško Obradović na svom tviter nalogu.

 

 

Đilas, Jeremić i Obradović više ne mogu da skupe ni toliko ljudi, koliko se, primera radi, okupilo na svadbi Dragane Džajić i Miloša Ivanovića.

Čekamo da vidimo efekte Boškovog poziva, koji je prema velikom broju analiza i jedan od faktora propasti protesta, jer mali je broj onih koji podržavaju ekstremne ideje ovog političara i njegovog pokreta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (48)

Loading
Dante

26.05.2019 11:03

Pomirite se da vam niko ne veruje i manite se neuspelih protesta.

milos

26.05.2019 11:10

Njegov blam.

Marija

26.05.2019 11:17

Protesti su odavno propali i opozicija mora da prizna svoj neuspeh.

Djape ja

26.05.2019 11:18

Na kraju će biti protesti u šatoru.