Oglasila se Zorana Mihajlović nakon trostrukog ubistva u Novom Sadu

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

25.05.2019

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borba protiv nasilja nad ženama i decom jedan je od prioriteta Vlade Srbije, ali nije dovoljno to što donosimo dobre zakone i imamo institucije, neophodno je da svako od nas da svoj doprinos, izjavila je ministarka za građevinarstvo Zorana Mihajlović.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Zorana Mihajlović

Ona je, povodom poslednjeg slučaja nasilja u Novom Sadu, istakla da nije dovoljno da saosećamo kada se nasilje dogodi, a da o nasilju ćutimo i ništa ne preduzimamo, saopšteno je iz njenog kabineta. 

- Neka deca su juče ostala bez majke, to su naši sugrađani, tu su iz našeg komšiluka. Nedopustivo je da znamo da nasilje postoji, da vidimo da se dešava i da ništa ne preduzmemo - navela je Mihajlović. 


Ona je istakla da je u borbi protiv nasilja uloga svih važna - institucija da obavljaju svoj posao, medija da o nasilju ne izveštavaju tabloidno i senzacionalistički, a građana i građanki Srbije da nasilje ne zataškavaju, jer ono nije privatna stva.

- Ovo je zajednička borba države i građana. Pomozite da do nasilja ne dođe - apelovala je Mihajlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading