Stefanović odgovorio Vidojkoviću na gnusne izjave: Kako je moguće da spavate noću

Autor: TV Pink, Republika

Vesti

24.05.2019

06:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović gostovao je u Jutarnjem programu TV Pink i tom prilikom komentarisao gnusnu izjavu pisca Marka Vidojkovića da se vladajuća većina tragično nastradaloj devojčici Tijani Jurić "direktno pos*ala na grob, donevši "Tijanin zakon".

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Nebojša Stefanović

Pisac i opozicioni aktivista je u jeku izmena Krivičnog zakonika i donošenja "Tijaninog zakona" koji se odnosi na to da će počinioci najmonstruoznijih dela dobiti doživotnu kaznu, rekao da je ta mera doneta nasuprot svim civilizacijskim dometima.

Ministar Stefanović se osvrnuo na Vidojkovićeve navode i poručio:

- To je skandalozno i monstruozno, oni na jedan monstruozan način diraju rane te porodice koje su izrazito teške. Kako je moguće da spavate noću, da legnete u krevet sa tom mišlju - kako da pomognem i olakšam nekom ko je silovao dete? Nema milosti, šta mi čekamo, kakvo smo mi to društvo, ko su ovi ljudi? Govorimo o ubicama dece, kako neko uopšte neko može da razmišlja da im olakša! - besneo je ministar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Bata Kole

24.05.2019 06:54

Opozicija opet pokazuje svoje pravo lice.

Koja

24.05.2019 06:57

Za siledzije dece-monstrume niko normalan ne moze imati razumevanja i milosti!

Lela

24.05.2019 06:59

Stefanovic je apsolutno upravu......

Vesna

24.05.2019 07:11

Ministre Stefanoviću, hvala vam kao roditelj roditelju za ovakav odgovor monstrumu Vidojkoviću. Cela Srbija je uz Tijanin zakon !