"Rada Trajković nastavlja sa najgorim uvredama i lažima protiv svog naroda"

Autor: Tanjug

Vesti

23.05.2019

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska lista u današnjem saopštenju tvrdi da Rada Trajković nastavlja s uvredama i lažima protiv svog naroda.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Rada Trajković

- Ni četiri dana nakon pobede srpskog jedinstva i sloge, oni koji žele srpski narod i sever Kosova i Metohije na kolenima ne prestaju da kukaju i pate - reaguje Srpska lista na izjavu Rade Trajković na RTV KiM.

SL navodi da ni dve godine "blaćenja Srba, Srbije i Srpske liste nisu dali očekivane rezultate i opravdali uložena sredstva", ali da Rada Trajković nastavlja sa najgorim uvredama i lažima protiv svog naroda. 

- Šta god Rada i slični budu radili, srpski narod će im uvek odgovoriti još većim jedinstvom, slogom i trpeljivošću, svesni da nikada ne smemo kao narod dozvoliti da srbomrsci uspeju u nameri da nas oslabe - poručuju iz Srpske liste.


Rada Trajković, predsednica Evropskog pokreta Srba na KiM, kazala je večeras gostujući u emisiji "Dogovor" na RTV KiM da predsednik Srbije usporava istragu o ubistvu Olivera Ivanovića davanjem abolicije Milanu Radoičiću, te da je ona zabrinuta zbog "doktorata gradonačelnika Rakića", koji je, kaže, "na prošlim izborima bio vatrogasac, a na ovim je doktorirao". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
Jelena

24.05.2019 05:51

Da li te sramota srpskog naroda?

ia

24.05.2019 06:14

Da neko toliko omalovažava i iznosi neistine za svoj narod kao Rada Trajković, zaista sramno.

Ana

24.05.2019 06:22

Ovakvi ljudi ne zele dobro gradjanima.

vojak

24.05.2019 06:25

Koliko li joj plaćaju za ovo,da mi je samo znati.