Prevršio svaku meru! Aleksin zakon, WC i groblje - bez trunke poštovanja Trifunović gazi preko mrtvih

Autor:

Vesti

23.05.2019

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik šefa poslaničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini Srbije Vladimir Orlić na skupštinskoj sednici izneo je činjenicu da opozicione lidere ne zanima Aleksin zakon, na šta je krenula salva uvreda od strane lidera PSG Sergeja Trifunovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Trifunović

Orlićeva izjava je probudila gnev kod dežurnog srbomrsca koji očigledno ne poštuje ni decu koja nažalost više nisu među nama, pa je poručio da bi trebalo otvoriti WC na grobovima neistomišljenika.

 

 

Sergej Trifunović je uspeo da u istu rečenicu, bez trunke poštovanja, stavi Aleksu Jankovića, koji se ubio zbog vršnjačkog nasilja, groblje i wc, plus nazivajući Orlića mrtvim ladnim! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (27)

Loading
tera

23.05.2019 13:53

Sergej Trifunovic dno dna !!!

xxx

23.05.2019 13:55

Sergej Trifunovic dno dna !!!

Danijela

23.05.2019 14:00

Trifunović očigledno ne zna šta je pristojno ponašanje i poštovanje drugih.

Anastasia

23.05.2019 14:01

Za Sergeja mogu samo da kazem da je olicenje primitivizma i bahatosti.Boze da li taj covek ima malo ljudskosti u sebi?Kako ga nije sramota?Kako moze da vredja roditelje ubijene dece?Da li ima i malo postovanja prema zrtvama?Sramota i zaista sam zgrozena sam.Za ovakve reci treba da odgovara.