LAKO MU JE DA LAJE S OBEZBEĐENJEM NAORUŽANIM DO ZUBA: Albanci izdržite još malo i uskoro će sve ovo biti naše!

Autor: Tanjug

Vesti

23.05.2019

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider DPK i predsednik skupštine privremenih institucija u Prištini Kadri Veselji objavio je informaciju i fotografije sa sastanka za koji navodi da je održao u severnom delu Kosovske Mitrovice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kadri Veselji

On je napisao da je rekao da sada moraju da se povećaju investicije u ovom delu, u rekonstrukciju stambenih objekata, u poboljšanje infrastrukture radi poboljšanja života stanovnika ove opštine, posebno Albanaca.

Navodno, tajnom sastanku prisustvovalo je nekoliko desetina viđenijih aktivista Demokratske partije Kosova koji žive u srpskim sredinama u severnom delu Kosovske Mitrovice. 

Sastanak je održan u Bošnjačkoj mahali, koja se inače nalazi odmah pored mosta koji vezuje južni i severni deo grada. Veselji je navodno na sastanku okupljenim Albancima poručio da izdrže još malo i sačekaju, navodi Alo.

 

 

- Još malo i sve će ovo i formalno biti naše. Ostanite jaki, izdržite još malo i čekajte. Radite sve kako sam vam rekao. Do tada, mi ćemo ulagati novac u vaše puteve, škole, bolnice, otvaraćemo nova radna mesta za vas, gradićemo u svim mestima gde vi živite - kazao je Veselji koji je navodno došao uz jako privatno obezbeđenje, ali i desetak pripadnika kosovske policije, koji su bili naoružani do zuba.

- Oni su došli kombijem, nosili su pancire i nisu se odvajali od Veseljija. Kada je ušao u tu prostoriju, policajci su ostali ispred. Prethodno, pre nego je Veselji stigao, dvojica policajaca su pregledala ceo objekat - kaže sagovornik.

Odmah po završetku sastanka, Veselji se pozdravio sa svojim aktivistima i otišao u Prištinu. Veselji je prošle godine u septembru takođe bio u Kosovskoj Mitrovici, ali u južnom delu grada gde je tada poručio da je Mitrovica "srce Kosova" i "da će je odbraniti".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading