Boškova saradnica napravila međunarodni skandal: Izraelci iz mitraljeza ubijaju narod

Autor: M. R. I.

Vesti

22.05.2019

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Odbora za međunarodnu saradnju pokreta Dveri Dragana Trifković napravila je međunarodni skandal otvoreno šireći antisemitizam na Fejsbuku.

RepublikaFoto: facebook.com/Dragana Trifković
Dragana Trifković

Tokom muzičkog takmičenja Evrosong u Tel Avivu ona je sa pratiocima na ovoj društvenoj mreži podelila skandaloznu karikaturu na kojoj izraelski vojnik, obučen kao nacista, uz povike "ra-ta-ta-ta" iz mitraljeza puca na narod, Palestince, u Pojasu Gaze.

Kada se ovo poveže sa tim što pokret Boška Obradovića često baštini lik i delo fašiste Dimitrija Ljotića, onda sve ovo poprima još ozbiljniju konotaciju.

Obradović juče nije odgovorio na poziv Srpskog telegrafa, a analitičarka Jelena Vukoičić za naš list kaže da je ovo još jedna sramota Dveri:

 

 

- Izrael je nama prijateljska zemlja, nisu priznali Kosovo, ekonomski su veliki investitori i verujem da izraelski zvaničnici posmatraju ovo kao ispad jedne male, nevažne grupe ljudi. Sreća, pa Dragana Trifković sa antisemitskim stavovima nije ni na jednoj bitnoj funkciji u državi i neka tako ostane. Skandal, šta drugo reći. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading