Šapić o besmislenom zahtevu opozicije: Nerealno je tražiti Vučićevu ostavku

Autor: novosti.rs

Vesti

20.05.2019

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Opštine Novi Beograd i stranke SPAS Aleksandar Šapić istakao je da je opozicija obesmislila proteste tražeći da predsednik Srbije Aleksandar Vučić podnese ostavku.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Šapić

Šapić je naveo da je i sam prethodnih godina govorio o dobrom delu zamerki vlastima koje su iznosili u početku, ali da su ubrzo zahtevi opozicije postali nerealni.

- Hoće ostavku Vučića. Pa čovek je uzeo dva miliona glasova na izborima. Time su obesmislili sve prethodne zahteve. Ne želim da se tako politički preporučujem - rekao je Šapić.

Na pitanje šta misli o Savezu za Srbiju (SzS) i zašto nije njihov deo, Šapić kaže da nije želeo da bude u situaciji u kojoj svako malo mora da objašnjava zašto je neki član nešto uradio ili izjavio, što se često, kako dodaje, i među njima dešava, ali da to ipak ne znači da tamo nema nekih stvari sa kojima se ne slaže.

On ističe da poštuje svačiji stav, ali da je njegov način delovanja drugačiji, "da ne kleveće, ne širi mržnju, ne podmeće".

- Ne želim da urušavam društvo, povlačim poteze koji nisu ljudski, pa makar nikad ne došao na vlast - naveo je predsednik Opštine Novi Beograd.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Dacha

20.05.2019 08:04

Vucic je legitimno izabran predsednik drzave, zahtev opozicije nema nikakvog smisla.

dad

20.05.2019 08:14

Veliku podrsku gradjana ima predsednik.

mirko

20.05.2019 08:16

Opozicija jedino zna da kuka na Vucica

Lolita

20.05.2019 08:17

Zahtev je besmislen koliko i postojanje Obradovica i Djilasa na politickoj sceni.