(FOTO) Neprijatelji Srbije kuju plan: Kurti pozvao Ugljanina u Prištinu

Autor: informer.rs

Vesti

19.05.2019

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Pokreta “Samoopredeljenje” Aljbin Kurti sastao se sa Sulejmanom Ugljaninom, predsednikom SDA Sandžaka, sa kojim je razgovarao o saradnji dve stranke i o tome da se, kako je Kurti napisao na fejsbuku, u Sandžaku što više čuje glas Kosova.

- Zahvalio sam Ugljaninu na njegovom stavu prema Kosovu. Naglašavam, glas Kosova će se sve više čuti o položaju Sandžaka. Razgovarali smo i o saradnji sandžačkih i kosovskih opština, tamo gde učestvujemo u vlasti - naveo je Kurti i dodao da studenti sa Kosova treba da obilaze sandžačke gradove.

Kurti je naveo da ga je Ugljanin obavestio da su u Tutinu neke ulice dobile nazive po Aćifu Hadžiahmetoviću, Ademu Demaćiju, Ibrahimu Rugovi, Feratu Dragi i drugim Albancima.



- Obećao mi je da će iste nazive dobiti i ulice u drugim sandžačkim gradovima. Zalažem se da neke ulice na Kosovu treba da se zovu po sandžačkim herojima - napisao je Kurti i dodao da će zajedno sa Ugljaninom prisustvovati 141. godišnjici Prizrenske lige.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading