Spremite se, Armagedon počinje: U naredna dva sata kreće provala oblaka u OVIM okruzima

Autor: telegraf.rs, Republika

Vesti

12.05.2019

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Provala oblaka koja je najavljena za narednih šest dana, samo što nije počela. Kako RHMZ najavljuje, na području Šumadijskog, Moravičkog, Kolubarskog, Borskog i Braničevskog okruga u naredna dva sata kreću kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Foto: Ilustracija

U ponedeljak i utorak, upozorava RHMZ, na području Srbije ukupna količina padavina u većini mesta biće od 20 do 40 litara po kvadratu, a u Zapadnoj Srbiji, Sremu i Bačkoj oko 80 litara po kvadratnom metru.

Foto: RHMZ/printscreen

Na području Beograda ukupna količina kiše biće od od 70 do 90 litara po kvadratnom metru.

Foto: RHMZ/printscreen

U toku večeri i noći oblačnost sa kišom, pljuskovima i grmljavinom zahvatiće veći deo Srbije, proširiće se i na severne predele Srbije, a najduže suvo bi se zadržalo na severoistoku Srbije. 

U košavskom području i na planinama duva jak jugoistočni vetar, na jugu Banata sa olujnim udarima. Umeren do jak jugoistočni vetar duva i u Beogradu, a košava će duvati i u nastavku dana i tokom večeri i noći. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading