TO JE VAN SVAKE PAMETI! ČIST TOTALITARIZAM: Antić oštro reagovao na zahteve da se zabrane SPS i SNS

Autor: Republika

Vesti

12.05.2019

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ljudski mogu da razumem da Savez za Srbiju poteže sve teže reči kako im se osipa publika na subotnjim demonstracijama, ali šta može da bude njihova poruka iduće subote, kad ih na ulici bude još manje? Da treba postreljati sve iz SNS-a i SPS-a?", pita se ministar energetike i visoki funkcioner socijalista Aleksandar Antić reagujući na zahteve SZS da se zabrani rad naprednjacima i Socijalističkoj partiji Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Aleksandar Antić

- Teške reči ne mogu da prikriju činjenicu da su ulični protesti dela opozicije krahirali i da se približavaju svom definitivnom kraju, ali time neka se bave oni koji su demonstracije i organizovali. Međutim, tražiti zabranu dve najveće političke partije u Srbiji je zaista van pameti, a naročito van pravničke i političke pameti, koju u ime Saveza za Srbiju zastupa Vladimir Gajić - naglašava Antić.

 

 

On ističe da neko ko nikada nije izašao na izbore traži zabranu onih za koje već godinama ubedljivo i stabilno glasa većina građana Srbije.

- Traži se zabrana većini građana Srbije da misle i da izaberu svoje predstavnike u vlasti. Ovakvih ideja bi se stideli i najokoreliji totalitarni režimi, a kamoli demokratske zemlje kakvu navodno zagovaraju ljudi iz Saveza za Srbiju. Srbija je demokratska zemlja i u njoj nema i neće biti zabrane slobodne volje građana da biraju svoje političke predstavnike, a Gajić i njegovi lideri neka objasne svojim malobrojnim sledbenicima zašto žele da u Srbiji uspostave totalitarizam - zaključio je Antić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (34)

Loading
Miki

12.05.2019 15:32

Takve izjave su izraz njihove nemoci, jer ih gradjani ne podrzavaju.

Borko

12.05.2019 15:35

Kako moze neko da zeli da ugasi ono sto je najbolje moguce za ovaj narod, gde je logika u svemu tome?

Marija

12.05.2019 15:36

Ako neko treba da se zabrani to su fasisti lopovi i izdajice Srpskog naroda a to je savez za Srbiju.

Marija Lazic

12.05.2019 15:48

Teške reči ne mogu da prikriju činjenicu da su ulični protesti dela opozicije krahirali i da se približavaju svom definitivnom kraju.