ODGOVOR KSENIJE VUČIĆ NA PROVOKACIJU: Tri prsta za Ramu

Autor: Republika

Vesti

10.05.2019

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinarka TV Pink Ksenija Vučić prva je Srpkinja koja je pokazala tri prsta u zgradi vlade Albanije, i to pred premijerom Edijem Ramom.

RepublikaFoto: Printskrin
Ksenija Vučić

Samit u Tirani u okviru Procesa Brdo-Brioni okupio je lidere iz regiona, ali i zvaničnike EU, što je bila jedinstvena prilika za Vučićevu da uradi intervju sa čovekom koji se često ističe u provokacijama Srbije velikoalbanskom pričom i pokazivanjem dvoglavog orla, simbola "velike Albanije".

Ksenija Vučić: Ne mislim da sam izvela neki posebno herojski čin, to bi svako uradio

Mada je intervju tekao mirno, u jednom trenutku Rama je isprovocirao pokazavši rukama upravo pomenuti simbol "velike Albanije", na šta je novinarka odreagovala pokazavši mu tri prsta.

- Ne mislim da sam izvela neki posebno herojski čin, naprotiv, mislim da je to nešto što bi svako sa ovih prostora uradio u datom kontekstu. A koji je to kontekst pogledajte u nedelju u 20 časova na TV Pink - poručuje Ksenija Vučić u izjavi za Srpski telegraf.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
ceca

10.05.2019 20:04

Hrabrost nase novinarke je za svaku pohvalu.

tera

10.05.2019 20:12

pozdrav za Kseniju Vucic , zena je prepametna i prosto savrsena novinarka.

Maja

10.05.2019 20:14

Albanci su pokvareni i cinicni.Od njih se samo bahatost i provokacije,mogu ocekivati.Mi se na njihov nivo necemo spustati.

mirko

10.05.2019 20:20

Hrabro srce