Skot osuo paljbu po generalu Lazareviću, Đukanović ga spustio: Sram te bilo, Amerika je pobila na stotine nedužnih!

Autor: Republika

Vesti

10.05.2019

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik SNS Vladimir Đukanović oštro je odbrusio američkom ambasadoru u Srbiji Kajlu Skotu na sraman tvit o generalu Vladimiru Lazareviću.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Kajl Skot

Grad Niš juče je zvanično obeležio Dan pobede nad fašizmom maršem "Besmrtnog puka", koji je prevodio penzionisani general Vladimir Lazarević, nekadašnji komandant Prištinskog korpusa i Treće armije koji je pred Haškim tribunalom osuđen za zločine protiv čovečnosti, kršenja zakona i običaja ratovanja i druga nehumana dela na 14 godina zatvora.

Kajl Skot oglasio se na svom Tviteru povodom ove vesti i osuo paljbu po Lazareviću.

- Sramota je da osuđeni ratni zločinac korača ispred onih koji žele da odaju počast saveznicima koji su umirali boreći se za pravdu i mir u Evropi. Dan Evrope = evropske vrednosti - napisao je Skot.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Vladimir Đukanović

Međutim, Vladimir Đukanović među prvima je podsetio ambasadora da oni sa najkrvavijim rukama treba da ćute.

- Sramota je da ti nisi zbog svog poganog rečnika proteran iz Srbije. Sram te bilo, ti si našao nekom da prigovaraš da je zločinac. Tvoja država je na desetine drugih država uništila kroz vojne intervencije, a vaša zločinačka armija je pobila na stotine hiljada nevinih ljudi - napisao je Đukanović.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.