Opozicija pogubila konce: Sergejevi udarili na Vuka

Autor: Republika

Vesti

09.05.2019

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članovi Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergeja Trifunovića opleli po Narodnoj stranci čiji je lider Vuk Jeremić. Iz PSG optužuju Jeremićeve pristalice da su lažirali snimak incidenta na Trgu republike, dok iz Narodne stranke prozivaju članove PSG zbog Trifunovićevog govora na mitingu u kojem je vređao Mađare.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ, Tanjug/ F. KRAINČANIĆ
Sergej Trifunović i Vuk Jeremić

Tako se na društvenoj mreži odigrao pravi pičvajz između simpatizerke PSG Nine Stojaković i Jeremićevog odbornika u Skupštini Beograda Miloša Pavlovića.

- Kakav autogol za Narodnu stranku... Svima za nauk: ne igrajte prljavo! - napisala je članica PSG Sergeja Trifunovića, osvrćući se na jučerašnji događaj kada su na Trgu republike opozicioni huligani provocirali deku starog 68 godina.

- Lik blokira gradilište na trgu. Objavi 9 sekundi snimka na kom njega udara neki deda koji navodno brani Vučića. Simulira padanje. U međuvremenu se pojavi ceo snimak na kom se vidi da lik bukvalno ide za dedom i provocira ga da bi dobio udarac i napravio spin. Narodna stranka podeli snimak i ovog lika nazove "svojim članom" kako bi glumili žrtve i naravno sami sebi uskoče u usta. Ne znam ko im radi PR ali je očajan u svom poslu.

RepublikaFoto: twitter.com/Nina Stojaković
Nina Stojaković na Tviteru isprozivala Narodnu stranku

Na prozivku iz PSG reagovao je Jeremićev odbornik u Skupštini Beograda Miloš Pavlović, podsetivši na Sergejevo vređanje Mađara tokom govora na mitingu opozicije 13. aprila u Beogradu, opaskom: "Možda da vređamo Mađare i Jevreje?"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading