Mimoišao teroriste i narko dilere: Vučić se nije slikao sa albanskim predsednikom

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

09.05.2019

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Tirani se trenutno održava samit Procesa Brdo-Brioni, a već sam početak skupa obeležila je neuobičajena situacija, tačnije izlaženje iz zvaničnog protokola - svima je upalo u oči da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić i domaćin skupa Iljir Meta nisu rukovali.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. MIRKOVIĆ
Aleksandar Vučić u Tirani

Da li je to bilo slučajno ili namerno, još ćemo videti, ali ako proširimo priču i kažemo da mnoge narko rute ka zapadnim zemljama prelaze preko Albanije i Kosova, da su Albanci pomagali teroristima s Kosova da trguju ljudskim organima i ljudima, da sada aktivno pomažu sadašnjim političarima s Kosova da opstruišu dijalog između Beograda i Prištine, možda i ne čudi što je predsednik Vučić "mimoišao" Metu na svečanom dočeku učesnika skupa.

Vučić je, inače, prvi stigao na ceremonijalni doček pred kamerama, ali se, nakon rukovanja sa albanskim predsednikom i inicijatorima Procesa, predsednicima Hrvatske i Slovenije, nije zadržao radi fotografisanja.


Tako predsednik Srbije jedini nema zajedničku fotografiju, za koju su, kako su dolazili, pozirali ostali učesnici: predsednik Crne Gore, Bosne i Hercegovine, počasni gost predsednik Poljske Andžej Duda, te šefica EU diplomatije Federika Mogerini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (50)

Loading
Milos

09.05.2019 10:14

Na ovom samitu svi su nas provocirali Albanci su stvarno pokvareni.Vučic je u pravu .Sramota i za Mogerini što je dozvolila ovaj cirkus. Sramota! !

rina

09.05.2019 10:25

Uh, ako je sav problem sto se nije slikao, onda stvarno...

jera

09.05.2019 10:26

Svaka čast našem predsedniku !

micka

09.05.2019 10:27

Pametna odluka Vucica...