Marko Bastać preko razglasa brutalno vređao aktiviste SNS-a

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

06.05.2019

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavnici Odborničke grupe SNS u Skupštini grada okupili su se danas ispred opštine Stari Grad kako bi razgovarali sa građanima i informisali ih o rezultatima koje je ta stranka postigla u poslednjih šest godina i upozorili da je ponašanje predsednika te opštine Marka Bastaća nedopustivo.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Marko Bastać

Građanima su delili brošure 150+- šest godina borbe za bolji zivot, a takođe su i postavili transparetnte na kojima je između ostalog pisalo: "Stop nasilju, vešalima i lopovluku", "Fašizam neće proći"...

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Aleksandar Mirković rekao je da Bastać mora da shvati da ta gradska opština nije njegova privatna svojina, već da pripada svim građanima Beograda.

Mirković: Stari Grad nije Bastaćeva privatna svoijina

RepublikaFoto: SNS
Aleksandar Mirković

- Iako je radno vreme u toku, Bastać se u radno vreme bavi vožnjom trotineta po Trgu Republike koji se rekonstruiše i obračunom sa saobraćajnim znacima, a danas je takođe pravio performans...To mu ne daje za pravo da maltretira građane Starog Grada i Beograda - rekao je Mirković.

Kako je naveo, umesto što na razglasu pušta govore, bolje bi bilo da se bavi problemima Starog Grada, a ne samo sobom, svojom promocijom i finansijama.

Voli trotinet, a sa saobraćajnim znacima je u lošim odnosima...

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Marko Bastać

- On je kriminalni potrčko Vuka Jeremića, Dragana Ðilasa i Boška Obradovića i kao predsednik opštine bavi se promocijom samog sebe i pustanjem nekakvih govora - rekao je Mirković.

Takođe je dodao da je uveren da će građani Starog Grada na lokalnim izborima "kazniti ovakvo ponašanje".

- Ovo ponašanje je samo pokazatelj nemoći i svesnosti da mu se mandat približava kraju i treba da mu bude jasno da neće biti u prilici da vodi ni Mesnu zajednicu, a ni opštinu Stari Grad, a mi ćemo nastaviti akciju razgovara sa građanima jer Srbija je slobodna i demokratska zemlja - rekao je Mirković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (27)

Loading
Sofija

06.05.2019 16:57

Jadna je ova nasa opozicija

Maja

06.05.2019 17:14

Svaka uvreda mora biti kaznjena.

Verica

06.05.2019 17:29

To nije lepo.

Tresimesi1

06.05.2019 17:33

Šta se moglo i očekivati od nevaspitane i bahate individue kojoj je svraka popila mozak.