Jeremića žulja "Fotelja" sa O2 pa bi da je zabrani

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

06.05.2019

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narodna stranka optužila je televiziju O2 da od predsednika te partije Vuka Jeremića pravi metu serijalom "Fotelja", a iz O2 odbacuju tu tvrdnju i ukazuju da su svi podaci izneti u serijalu bazirani na činjenicama, koje su rezultat istraživačkog rada novinara te medijske kuće.

RepublikaFoto: Tanjug
Vuk Jeremić

- Kao predsednik Narodne stranke i nekadašnji visokopozicionirani državni službenik, Jeremić i njegov rad podležu sudu javnosti, a iznete činjenice u serijalu ''Fotelja'' upravo, kako i zakon propisuje, služe istinitom i objektivnom informisanju građana - ističe televizija O2 u saopštenju.

Ta televizija ističe da saopštenje Narodne stranke stoga doživljava kao napad na slobodu medija, direktan pritisak i pretnju istraživačkom novinarstvu. 

Jeremićeva stranka vrši pritisak na medije

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

O2 naglašava da Narodna stranka ovim potvrđuje još jednom da uvažava samo one medije koji služe isključivo njihovim interesima, direktno preteći svima koji drugačije misle. 

Istovremeno, televizija poručuje da će, i pored pretnji i pritisaka koji dolaze od strane Jeremića i njegove stranke, nastaviti da profesionalno informiše građane Srbije o svemu što je u njihovom interesu. 

S tim u vezi televizija obaveštava da će u nedelju emitovati obe epizode serijala "Fotelja", kako bi se javnost još jednom upoznala sa svim iznetim činjenicama.

Žulja ga "Fotelja": Jeremić

RepublikaFoto: Tanjug/M. KAROVIĆ

Narodna stranka je juče, u saopštenju, upozorila, kako je navela, "da aktuelni režim označava kao metu predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića, kao što je to činio i Oliveru Ivanoviću".

Stranka je navela da je Jeremić u serijalu predmet napada i laži.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (29)

Loading
Mija

06.05.2019 13:52

Jeremic je propali politicar.Dosta je on gradjane Srbije koristio.Zaista je njegovo ponasanje licemerno i pokvareno.Takvima necemo dati podrsku.

star

06.05.2019 13:55

Rezultat istraživačkog rada novinara medijske kuće O2 niko ne može osporiti, jer su bazirani na istinitim događajima i svakako da treba javnost upoznati sa svim mahinacijama Jeremića.

Vlajko

06.05.2019 14:02

Treba ga podhitno u zatvor pa neka odatle "kuka".

Miki

06.05.2019 14:10

Jeremic ugrozava slobodu medija , a isto tako sa svojim koalicionim partnerima promovise nasilje nad zenama i nasilje uopste.