Jeremić preuzeo cirkusku palicu! Od danas dežurni u šatoru

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

06.05.2019

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Nove stranke Vuk Jeremić izjavio je danas, preuzimajući "dežurstvo" u "slobodnoj zoni", koju je SzS formirao ispred Predsedništva, prošle subote, da su bitne samo tri stvari - da se protesti opozicije moraju nastaviti, da bojkot institucija mora biti totalan i da opozicija mora ostati jedinstvena.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ/pixabay.com
Foto: Ilustracija

On je u ime svoje partije preuzeo od Nove stranke "dežustvo", zamišljeno kao vreme za građane, kada će, kako je rekao predsednik Saveta Nove, Aris Movsesijan, moći da razgovaraju sa liderima opozicionih stranaka, u "radno vreme" od 13.00 do 21.00 sati.

Petar Miletić, član predsedništva Pokreta slobodnih građana koji je u prethodna 24 časa dežurao zajedno sa Novom strankom, rekao je da se nada da će u narednim danima u "slobodnu zonu" dolaziti i poslanici i odbornici koji bojkutuju rad parlamenta i gradskih skupština. 

Samo još kad bi neko došao...

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Danas u Pionirskom parku

U Pionirskom parku, ispred zgrade Predsedništva, bilo je okupljeno dvadesetak pristalica i aktivista SzS-a. Da li su u okupljene računali i slučajne prolaznike, za sada nije poznato...

- Nastavićemo da iznosimo naša tri osnovna zahteva koja smo dogovorili kao potpisnici sporazuma sa građanima - smenu REM-a, smenu rukovodstva RTS-a i RTV-a i glavni zahtev za fer i poštene izbore - rekao je Miletić. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (38)

Loading
Miki

06.05.2019 13:23

Pa kako će on sa njegovim nalakiranim noktima?

Olga

06.05.2019 13:26

Mislim da je ponasanje opozicionih lidera veoma zabrinjavajuce.Neke institucije bi imale puno posla oko istih.

Marko

06.05.2019 13:27

Ovi iz opozicije pukli skroz

Davor

06.05.2019 13:29

Ova opozicija je zaista prsla s mozgom