Živković doveo kriminal na nulu?! SNS: Tragikomično!

Autor: Tanjug

Vesti

03.05.2019

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski odbor Srpske napredne stranke Beograda saopštio je večeras da je povodom niza pohvala koje je Nova stranka iznela o radu Zorana Živkovića, "dovoljno samo podsetiti da je bio ministar unutrašnjih poslova u čijem mandatu su ubijeni premijer Srbije Zoran Ðinđić, novinar Milan Pantić i policijski inspektor Boško Buha".

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Zoran Živković

- Zvuči tragikomično kada lider Nove stranke Zoran Živković govori o tome da je dok je bio ministar unutrašnjih poslova "resetovao kriminal na nulu", kada se zna da je tokom njegovog ministrovanja bilo više od 200 ubistava godišnje, što je duplo više nego danas i kada su obračuni kriminalaca bili svakodnevnica - ukazao je GO SNS u saopštenju.

Oni ocenjuju da Živković očigledno ne shvata da je prošlo vreme kada su na vlasti bili on i njegovi saborci Ðilas i Jeremić i kada su najveći i najvažniji investitori u zemlji bili narko-dileri.

- Zaplene narkotika su se u Živkovićevo vreme merile gramima, a danas se mere tonama. To je očigledno bila "dobro osmišljena" ekonomska politika, da se što više novca zaradi od prodaje droge i trovanja naše dece, kako bi moglo da se nastavi na novim investicijama narko-dilera - navodi GO SNS.


Oni ukazuju da su njegove bajke o bezbednosti samo još jedno u nizu licemerja, za koje im ne polazi za rukom da dobiju više ni taj jedan posto podrške građana Srbije.

 

 

GO SNS navodi i da je nivo njihove nervoze srazmeran podršci građana koju Nova stranka tvrdi da ima.


- Ako se manemo Živkovićeve mašte i vratimo u realnost, činjenice kažu da nervoza Srpske napredne stranke ne doseže ni do jedan posto, s obzirom da je u stvarnom svetu podrška koju je Nova dobila na izborima gotovo na nivou statističke greške - ocenjuje GO SNS.

Smatraju da taj procenat i u budućnosti neće premašiti, što se vidi, kako kažu, iz njihovog današnjeg novog "tragikomičnog saopštenja".

- Nakon što im je podmladak juče "izbriljirao u pokušajima da kritikuju rad Nebojše Stefanovića, izmaštavajući haos na Banovom brdu sa spaljenim restoranom "Detlić“ i zapaljenim vozilom ispred opštine, bilo bi za očekivati da su se pokrili ušima - kaže se u saopštenju GO SNS.

Kako dodaju, kada se ispostavilo da niti je restoran spaljen, niti automobil zapaljen, nisu ni trepnuli, a kamoli priznali da uznemiravaju Beograđane sa lažnim vestima, već nastavili u istom maniru. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Fema

03.05.2019 17:15

Opozicija nema ni politiku ni pravac ni smer jer je raspad u kom se nalaze veliki.

Andrijana

03.05.2019 17:15

Ovaj smesniji od Odradovica i Djilasa zajedno.

Nale

03.05.2019 17:22

Neverovatno da covek nema blama da iznosi takve lazi kako bi sebi digao cenu.

Tresimesi1

03.05.2019 18:11

Stvarno je smešno komentarisati bezbednosnu situaciju kada se sa svakim novim danom povećavao broj žrtava na ulicama u vreme Živkovića i sada kada je to mnogostruko manje.