Nedimović poručio Aleksiću iz Narodne stranke: Čekam te u Skupštini da ti odgovorim na svako pitanje

Autor: Republika

Vesti

03.05.2019

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović reagovao je na kritike potpredsednika Narodne stranke Miroslava Aleksića. On je poručio da je upravo Aleksić "jedini cirkuzant" kome nije smetalo da od države koju napada uzme 15.000 evra subvencije za traktor.

RepublikaFoto: Tanjug/J. Pap
Branislav Nedimović

- Za " tvoje" i vlasti " tvojih" nije ni bila tema protivgradna odbrana, a kamoli da radite nešto. Za razliku od Vas, ova Vlada uvodi sistem automatske protivgradne zastite, pokrila je novih 49.000 hektara zemljišta sistemima za navodnjavanje, ponovo je oživela IMT fabriku za proizvodnju traktora, uvećala je agrarni budžet kao niko do sad - navodi Nedimović i dodaje:

- Sad kao kibicer dobacujes se saopštenjima, a ja te čekah na skupštinskoj raspravi već nekoliko puta, ali tebe kao i obično nema. Imaš valjda pametnija posla nego da u najvišem državnom telu vodiš diskusiju o poljoprivredi. Ja ću do tada da radim svoj posao za koji me postaviše, a ti nastavi da oblećeš skupštinsku blagajnu, iako ne dolaziš! Nadam se skorom viđenju u Parlamentu, pa da ti odgovorim na svako pitanje! - zaključio je ministar.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
Nemanja

03.05.2019 16:23

Ministar Nedovic je spreman da da odgovor na svako pitanje.

Miki

03.05.2019 16:23

Niko ne moze da ospori da je doslo do pomaka u poljoprivredi i to na bolje.

vuk

03.05.2019 16:26

Svaka čast za svaku izgovorenu reč.

Mira

03.05.2019 16:33

Normalno, nece mu na ulici odgovarati na pitanja!