M & M misle da su Nemačka i Francuska bitnije od SAD?! Vučić govorio o detaljima šiptarske zablude Merkelove i Makrona

Autor: TV Pink

Vesti

03.05.2019

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivao sam napad, ali toliko organizovan i zajednički napad na Srbiju i Srpsku nisam - otkrio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić detalje dešavanja sa sastanka u Berlinu iza zatvorenih vrata.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Merkelova, Brnabić, Vučić i Makron

- Srbija da prizna Kosovo, Srbija da prizna Kosovo, ponavljali su kao Patak Dača ovi iz drugih zemalja... Ja stanem, pogledam u Anu...  Hoće li još neko isto da ponovi... - ispričao je Vučić kako su se iza zatvorenih vrata ponašali lideri susednih zemalja iz regiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Teško je poverovati da veliki lideri velikih zemalja ne znaju da i nad popom ima pop: Aleksandar Vučić nije mogao ništa da dokaže Angeli Merkel i Emanuelu Makronu

Kad je reč o taksama, dešavalo se sledeće...

- Rekao sam Merkelovoj i Makronu: Ljudi, oni neće popustiti! Znam čoveka, iako Haradinaja nikad u životu nisam video, znam im mentalitet... Oni neće popustiti jer im je neko tako rekao... Da ne popuste... A oni me gledaju i kažu: Kako da odbiju Nemačku i Francusku... - ispričao je Vučić detalje sastanka o prištinskim taksama u Berlinu tokom današnjeg obilaska radova u Obrenovcu.

Pa da li je realno da lideri poput Merkelove i Makrona, nazovimo ih narodski M & M, vođe zemalja koje su toliko politički i ekonomski snažnije od Srbije, ne znaju da teroristi s Kosova igraju po taktovima muzike iz Sjedinjenih Američkih Država? Da li stvarno misle da Nemačka i Francuska imaju delić političke snage kakvu imaju SAD? Nije to ozbiljno razmišljanje za tako ozbiljne državnike...

 

 

A u nastavku samita:

- Na kraju je i sam Makron rekao Haradinaju na kraju skupa da nema slušanja o njihovim daljim zahtevima i da su prouzrokovali mnogo problema na skupu - ispričao je Vučić i rekao da nije tačno da je Haradinaj tražio nekakvo pripajanje tzv. preševske doline Kosovu. Štaviše, to nije ni pomenuo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (30)

Loading
Vuk

03.05.2019 10:29

Nažalost, uvek najjači i najuspešniji smeta slabijima.. ! Srbija će i dalje ostati jaka !

Djape ja

03.05.2019 10:32

Sto se nas i naseg predsednika tice mogu da pevaju do sutra,al Kosovo je deo Srbije i tako ce ostati.

Vladimir

03.05.2019 11:03

EU mora da izvrši veći pritisak na Prištinu.

Dragan

03.05.2019 11:11

Srbija je veoma posvećena problemu i traži rešenje, alii druga strana je očigledno podržana od strane nekog...