SNS Beograd: Nova stranka izmaštala alarmantno stanje na Banovom brdu

Autor: Tanjug

Vesti

02.05.2019

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

radski odbor Beograd Srpske napredne stranke saopštio je večeras da je, kako navode, svima jasno da Zoran Živković i njegova Nova stranka nemaju ni jedan posto podrške građana na izborima, zato što "lažu i to bez trunke srama".

RepublikaFoto: Tanjug/D. Kujundžić
Diže paniku zbog političkih poena: Zoran Živković

- Tako su u svojoj nameri da ućare najsitnije političke poene, danas izmaštali alarmantno stanje na Banovom brdu, te krenuli od toga da je spaljen restoran ''Detlić'' i da o tome nije moglo da se čuje ništa ni u jednom mediju, zbog kontrole medija - navodi Gradski odbor Beograd SNS.

Reagujući na saopštenje Foruma mladih Nove stranke da je bezbednost Beograda "odavno na zabrinjavajuće niskom nivou", a da je na Banovom brdu "alarmantno", Gradski odbor SNS Beograd ističe da je istina da je na restoranu zapravo došlo do zadimljenja dimnjaka i da je to sve što se dogodilo. 

 

 

- Dokaz ugrožene bezbednosti meštana Banovog brda za Živkovića, Đilasovog saborca, je ni manje ni više i automobil jednog građanina koji se usred kvara samozapalio u blizini opštine i tako nadalle. Razlog što ovakve stvari nisu mogle da se čuju u medijima u interpretaciji kako to žele Đilas, Jeremić, fašista Obradović i Živković, zapravo leži u tome što ne nasedaju svi kao oni na lažne priče - ukazuje Gradski odbor SNS Beograd.


Gradski odbor Beograd SNS naglašava da "ne treba ni da podseća da im je u vreme ministrovanja Zorana Živkovića na beogradskim ulicama bilo i po 200 ubistava, čijim se rasvetljavanjem niko nije ni bavio". 

- Rastući kriminalni obračuni danas kako to oni interpretiraju zapravo su jedan slučaj kriminalnog ubistva od početka godine i to jedan koji je policija rasvetlila - navodi Gradski odbor Beograd SNS.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (31)

Loading
Borka

02.05.2019 21:32

Jao Zivkovicu na sta si spao, bruka.

Mija

02.05.2019 21:38

Nije novost da opozicioni tajkuni lazu i izmisljaju.Oni nisu navikli da rade,vec da sibicarenjem postignu svoje ciljeve.Njihovo ponasanje je zaista i vise nego bahato.

Slavko

02.05.2019 21:39

Zivkovic samo pokusava da privuce paznju na sebe. Smesno.

nikica

02.05.2019 21:48

Neka ovaj Zivkovic prvo krene od svog mesta i da se uveri kako nema niciju podrsku...a tek onda neka komentarise ostale gradove...