Džonson i Dačić o postizanju regionalnog mira

Autor: Tanjug

Vesti

30.08.2017

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić upoznao je danas senatora Rona Džonsona, koji boravi u poseti Beogradu, sa regionalnim prilikama i ukazao na posvećenost Srbije u postizanju regionalnog mira i stabilnosti.

RepublikaFoto: Tanjug
Dobio podršku SAD: Ivica Dačić i Ron Džonson

- U tom svetlu je važna i podrška SAD - istakao je Dačić i izrazio interes da se pomenuta pozitivna dinamika bilateralnih odnosa dodatno razvija i u budućnosti.

Senator Ron Džonson ukazao je da je Srbija jedna od najznačajnijih zemalja regiona i da SAD žele da podrže našu zemlju u njenim naporima u ostvarivanju stabilnog i prosperitetnog društva.

Sagovornici su se složili da su posete američkih zvaničnika značajne za dalje unapređenje političkog dijaloga i izrazili su interes da se pomenuta dinamika dodatno intenzivira i u budućnosti, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading