Tačijeva ambasadorka još jednom "pljunula" po Srbima: Uporedila nas sa vojskom najvećeg zla iz ultra popularne serije!

Autor: Mediji, Republika

Vesti

29.04.2019

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ambasadorka Kosova u SAD Vljora Čitaku uporedila je Srbe sa najvećim zlom u trenutno najpopularnijoj seriji Igra prestola, a uspela je i da naljuti sve svoje pratioce jer je otrkila šta će se desiti u epizodi koja još nije emitovana!

RepublikaFoto: facebook.com/Vlora Citaku
Vljora Čitaku

Naime treća epizoda poslednje sezone "Igre prestola" (Gejm of trouns), pored toga što predstavlja najdužu scenu bitke, možda je i najiščekivanija epizoda svih vremena, jer se u njoj odvila bitka živih, predvođenih Starkovima i princezom Deneris Targarjen, i Belih hodača i vojske zombija, predvođenih Kraljem noći.

Neki od fanova u Srbiji su s nestrpljenjem budni dočekali svetsku premijeru koja je bila jutros u tri sata, dok će većina gledati srpsku premijeru večeras u 21 sat.

Ako do sada niste gledali treću epizodu, upozoravamo vas da odavde kreću spojleri!

Naime, ambasadorka Kosova u SAD uporedila je Kosovo sa ponosnom, hrabrom i praktično neuništivom familijom Stark, gospodara Severa, dok je Srbiju uporedila sa zlim Belim hodačima.

Čitaku je posle sinoćnje svetske premijere tvitovala sledeće:

- Igra prestola! Pa, kuća Stark je pobedila u velikom ratu. Da bismo to preveli na termin Kosova, Srbija je pobeđena. A sada, ko će sedeti na prestolu... to više nije važno! Veliki rat je doneo pobedu! A za ostatak... pa, ako nam se ne sviđaju, pobedićemo ih!

Naime, Beli hodači su definitivno poraženi, a njih je Čitaku uporedila sa Srbima, kojima predviđa skori poraz, misleći po svoj prilici na pregovore o statusu koji se danas popodne nastavljaju u Berlinu.

I dok je Srbe uporedila sa najvećim zlom u seriji, vojskom koja predstavlja samu Smrt, dotle su kosovski Albanci pravoverni Starkovi koji će poraziti hordu beslovesnih zombija.

Podsetimo, Vljora je privukla veliku pažnju kada je otkriveno da je na sednici Saveta bezbednosti UN decembra prošle godine, sve vreme sedela iza Tačija i suflirala mu tokom govora šta treba da kaže. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading