Oglasio se vlasnik pekare iz Borče neverovatnim rečima

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

27.04.2019

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik pekare "Roma", Mon Gjuraj, izjavio je povodom protesta grupe meštana Borče zbog slike jednog od zaposlenih u pekari koji je na Fejsbuku pokazao simbol Velike Albanije da je za fotografiju i sva dešavanja saznao preko društvenih mreža i da nije bio upoznat sa ponašanjem zaposlenog u vreme nastanka fotografije.

RepublikaFoto: e-stock/M. Marković/facebook/printscreen
Foto: Ilustracija

- Ograđujem se od takvog postupanja svog zaposlenog , ni na koji način nisam dao podršku niti motiv da se tako nešto uradi. Nisam bio prisutan kada je nastala ta fotografija , ona nije nastala tokom radnog vremena niti u radnom prostoru, niti u mom bližem okruženju i ja ni na koji način nisam povezan sa takvim postupanjem - rekao je on u izjavi za Tanjug. 

On je dodao da ličnim postupcima nikada nije podstrekavao zaposlenog na ovakvo ponašanje. 

Vlasnik pekare: Ne učestvujem u političkim, društvenim i nacionalnim aktivnostima, već samo obavljam svoju privrednu delatnost

Grupa meštana Borče protestovala je ranije danas ispred pekare "Roma", jer je zaposleni u tom objektu na Fejsbuku objavio fotografiju na kojoj pokazuje dvoglavog orla - simbol Velike Albanije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading