Aleksandar Mirković o Vuku Jeremiću: Presmešno je kad nula od čoveka napada predsednika

Autor: Tanjug

Vesti

26.04.2019

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković izjavio je danas da je lider Narodne stranke Vuk Jeremić "očigledno vežbao mrštenje" ispred ogledala kako bi se i on izborio za "pet minuta urlanja u mikrofon na nekom protestu", a ukoliko mu to dozvole Boško Obradović i Dragan Ðilas.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Aleksandar Mirković

Mirković je to rekao povodom Jeremićeve izjave "da je Vučić gotov sa prvim zviždukom na mitingu".

- Presmešno izgleda kada jedna takva nula pokušava sebi da prikupi jeftin politički poen napadajući Aleksandra Vučića, čoveka o čijim uspesima i rezultatima može samo da mašta - ocenio je Mirković.

Prema njegovim rečima, Jeremić i dalje gaji iluziju da neko može ozbiljno da ga shvati i ocenjuje da nakon skandala oko hapšenja finansijera patrika Hoa, Jeremićeva reč ima "težinu jedne kapi kiše".

 

 

- Dok je politika tajkuna Ðilasa, Jeremića i fašiste Obradovića mržnja, nasilje nad ženama, novinarkama, policajcima, radnicima Gradske čistoće, rušenje gradilišta na Trgu i tuča sa saobraćajnim znacima, za Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku jedina politika je svakodnevna borba za bolje sutra svih građana i Beograda i Srbije - ocenio je Mirković.

On je dodao da je potvrda toga i to što se Vučić u prethodna dva dana sastao sa Si Dinpingom, Lukašenkom, Putinom i drugim najuticajnijim ljudima na svetu, sa kojima je razgovarao o interesima Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading