Stefanović zadovoljan rezultatima policije: Narko-dileri neće biti bezbedni, Srbija je zemlja koja štiti svoju decu

Autor:

Vesti

25.04.2019

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović pohvalio je danas rad policijskih službenika u borbi protiv trgovine narkoticima i istakao da je policija u prva četiri meseca ove godine zaplenila više od dve tone droge.

RepublikaFoto: Promo foto
Nebojša Stefanović

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Upravom carina, u još jednoj dobroj akciji, zaplenili su na Batrovcima novih 340 kilograma narkotika. Želim da se zahvalim policajcima i pripadnicima drugih službi bezbednosti koji su i u ovoj godini neumorno radili i pokazali da u Srbiji nema tolerancije prema narkoticima - rekao je Stefanović. 

Ministar je istakao da je Srbija zemlja koja štiti svoju decu i sve svoje građane, i u kojoj narko-dileri neće biti bezbedni. 

- Sa više od dve tone zaplenjenih narkotika u prva četiri meseca ove godine Srbija beleži odlične rezultate, ali to ne znači da treba da budemo neoprezni i da zastanemo - naveo je Stefanović i dodao da od policijskih službenika očekuje još veću posvećenost i još više aktivnosti u suzbijanju trgovine narkoticima.  

Ministar je policijskim službenicima čestitao na ozbiljnom i odgovornom radu na otkrivanju i zapleni narkotika u našoj zemlji

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Jelena

25.04.2019 09:38

Policija nikad bolje nije izvršavala svoj posao!

kiki

25.04.2019 09:45

Borba protiv narkodilera je mukotrpna ali se uspesno borimo sa njom

Rajko

25.04.2019 10:08

Sve pohvale policiji na odgovorno obavljenom zadatku, ovo je zasigurno rezultat predanog rada i truda.

Marija

25.04.2019 10:14

I narod je zadovoljan jer je Srbija postala zemlja u kojoj narko mafija i kriminalni klanovi nemaju sta vise da traze! Sve cestitke MUP-u!