Vladimir Orlić žestoko izribao Velju: Ilića pregazilo vreme, ostao zaglavljenu prošlom veku

Autor: Tanjug

Vesti

23.04.2019

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Orlić, član Predsedništva Srpske napredne stranke kritikovao je lidera Nove Srbije Velimira Ilića zbog njegovog obraćanja na današnjoj pres konferenciji, koje je oceniio kao groteskno.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Vladimir Orlić

- Groteskno je kad o budućnosti govori čovek politički pregažen i trajno zaglavljen u prošlom veku, za kog više ne glasaju ni ukućani i na čijim konferencijama za medije malobrojna publika hrče od dosade - naveo je Orlić u saopštenju dostavljenom medijima, dodajući da Ilića još jedino mogu da "uzmu" njemu slični, Ðilas, Jeremić i Obradović, jer se jedine teme koje on ozbiljno razume "svode se na kraduckanje, hladnu rakiju i vruće pečenje". 

- Narodna podrška, razvoj Srbije i budućnost zemlje, nisu teme za Ilića - konstatuje Orlić i poručuje da se tim temama bave Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka, "koji većinsku podršku naroda u Srbiji i imaju upravo zato što sa uspehom obezbeđuju nova radna mesta, fabrike, autoputeve, stanove, veće plate i penzije". 

Ilić je danas na konferenciji za novinare izjavio, između ostalog: "budućnost Srbije je da nestane SNS i Aleksandar Vučić, dok oni traju budućnosti nema".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Maki

23.04.2019 16:22

Velja je promašena životna priča bez karaktera. Svaki komentar je suvišan.

Milance

23.04.2019 16:27

Velja selja se povampirio opet.

Nemanja

23.04.2019 16:30

Svaka Orliceva rec je bila na mestu, sa punim se pravom razbesneo.

Gorica

23.04.2019 16:39

Velja Ilić drži nekome slovo, nije ga ni sramota. Obični propali DOS političar.