Tviter rat se zahuktava! Kojo odgovorio Obradoviću na pitanje: Hoće li da se bavi politikom ili neće?

Autor:

Vesti

23.04.2019

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada su lideri Saveza za Srbiju saopštili da sledeće subote protesta neće biti, vadeći se da je to zbog Vaskrsa, usledio je žestok obračun na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL/T. VALIČ
Nikola Kojo i Boško Obradović zaratili

Tako je glumac Nikola Kojo na Tviteru poručio da više neće slediti instrukcije koje daje opozicija okupljena u SZS, optuživši ih za prevaru i izdaju.

Potom je poslao oštru direktnu poruku Bošku Obradoviću. Prvo je oštro reagovao zbog odlaganja protesta do "posle Vaskrsa", a nakon što se lider Dveri obratio građanima na Tviteru sa "Tviter zajednico", Kojo je još oštrije reagovao:

 

 

- Boško, mi nismo "tviter zajednica". Mi smo iz***ani narod koji tabana mesecima, a kome vi i vaš nadređeni Đilas otimate šansu da se izbori sa AV... Ne vređajte. Ni ja ne razumem vas koji se krstite pored svake apoteke, pa vas ne zovem populistima i ne vređam vaša verska osećanja - napisao je glumac, a njega je podržao i reditelj Srđan Dragojević, koji je ocenio da je i njemu ovo "tviter zajednico" zazvučalo bezveze.

 

 

Saga se nastavila kada je Boško Obradović zamolio glumca da se izjasni, hoće li sa političarima ili neće, na šta je Nikola Kojo odgovorio:

- Evo razmišljam, polako...treba mi malo vremena. Da vidim ko su mi saborci...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (28)

Loading
Zorica

23.04.2019 09:38

E jako su zanimljivi obojica, politicari ha, ha.

Kristina

23.04.2019 09:40

Gori tlo pod svim opozicionim nogama i uskoro ce biti prevruce za opstanak.

star

23.04.2019 09:40

Dali se to Kojo dozvao pameti i da više neće slediti instrukcije koje daje opozicija okupljena u SZS, optuživši ih za prevaru i izdaju.

Miloš

23.04.2019 09:41

Puče ljubav kao da je nikada i nije bilo!