Vučić političkim protivnicima: Nema ultimatuma u politici

Autor: Tanjug

Vesti

19.04.2019

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Moramo da brinemo i o onima koji ne misle kao mi", poručio je večeras predsednik Aleksandar Vučić na velikom mitingu u Beogradu.

RepublikaFoto: Tanjug/Predsedništvo Srbije
Aleksandar Vučić

- Naš cilj nisu sukobi, čak ni sa onima kojih je mnogo manje, a pretili su nam na razne načine. To se rešava na izborima, ali i tamo ima ljudi koji žele dobro našoj zemlji, treba da vidimo oko čega možemo da se saglasimo - poručio je Vulić. 

A njima će, dodao je, reći istu rečenicu koju je već naveo: 

- Sve može, ultimatumi nikada neće moći da prođu. I niko neće moći da tuče žene, niti da nasiljem ostvari političke ciljeve. Nema ultimatuma u politici - kazao je on. 

Kako je rekao, naša je zemlja slobodna i mi moramo da budemo nosioci saradnje prema onima koji drugačije misle 

- Naša je odgovornost u tome veća, mi moramo da brinemo i o novinarima, i i onda kad mislite da oni ne rade najbolje svoj posao, ali treba da odgovorimo na najpristojniji način - rekao je predsednik. 

Odgovorite im pristojno, jedino ako krenu u nasilje, onda, "onako kako mi to znamo", odgovorite oštro, i odgovorno, jer ne sme nikome da padne na pamet i niko ne može da rešava probleme sekirama i testerama, poručio je predsednik Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Goran

19.04.2019 19:37

Ili budite uz nas, ili budite kao i do sada nebitni, na vama je, opozicijo.

ognjen

19.04.2019 19:49

Sitni ste da bi nekoga ucenjivali.

Maja

20.04.2019 11:17

Protivnici su sada sve shvatili.