EKSKLUZIVNO, Vučićeva deca Danilo i Milica za Srpski telegraf: Došli smo da podržimo oca i pristojnu Srbiju

Autor: MARIJA R. ILIĆ - G. MITROVIĆ

Vesti

20.04.2019

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz legendarne pesme rok grupe Riblja čorba uživala su i deca predsednika Srbije Aleksandra Vučića Danilo i Milica, na koju smo slučajno naleteli u gužvi na platou ispred Narodne Skupštine.

RepublikaFoto: Republika
Deca Aleksandra Vučića, Milica i Danilo

Ni po čemu se nisu razlikovali od svojih vršnjaka koji su bili na skupu ispred parlamenta. Iza gomile transparenata sa likom njihovog oca malo ko je i primetio da su naslednici predsednika Srbije na platou ispred Skupštine.

Uz osmeh objašnjavaju da ih mnogi nisu prepoznali, te da im mediji nisu ni prilazili. Sa novinarima Srpskog telegrafa ljubazno su se pozdravili i objasnili da su na skup "Budućnost Srbije" došli kako bi pomogli da se u svet pošalje slika jedinstva države.

Na kraj sveta za predsednika

Dragomir Radosavljević je penzioner iz Zemun Polja koji je došao na miting podrške predsedniku Vučiću. Bez obe noge, u invalidskim kolicima, od kojih se ne odvaja već skoro 50 godina.

- Došao sam da podržim predsednika Vučića, on je stvarno najbolji. U svemu ga podržavam, kao nikada nijednog predsednika do sada. Čovek radi sve samo najbolje za Srbiju. Nije mi teško bilo da dođem. Ako treba, i na kraj sveta bih došao da budem zajedno sa svojim narodom koji je uz našeg predsednika - poručuje Radosavljević.

Došli smo da podržimo oca i ovaj veličanstveni skup, koji pokazuje da normalna i pristojna Srbija uvek pobeđuje

Danilo Vučić, sin predsednika Srbije

- Došli smo da podržimo oca i ovaj veličanstveni skup, koji pokazuje da normalna i pristojna Srbija uvek pobeđuje. Ovde se promovišu porodične vrednosti, ljubav prema državi i jedinstvo, a ne nasilje, kao što je opozicija pokušala da nametne u prethodnom periodu - kaže Danilo Vučić u izjavi za Srpski telegraf.

Foto: Republika

Milica, koja je uvek uz Vučića kada izlazi na birališta i za koju predsednik s ponosom kaže da je njegova talija, nasmejana kaže da se slaže sa onim što je rekao njen brat.

Od Vučića nikad niko bolji

I Vučićev komšija Radomir Božović iz Jajinaca stigao je na skup podrške i kaže da Srbija nikada nije imala boljeg lidera od njega.

- Sviđa mi se njegov poziv na jedinstvo, mir i toleranciju. Poznajem mu roditelje, to su dobri i čestiti ljudi, a ni on nije mogao da bude drugačiji. Svako od nas treba da mu veruje jer on ujedinjuje i miri ljude, dok nas ovi iz opozicije samo svađaju. Alal vera Vučiću na svemu što radi za budućnost Srbije - ističe Božović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Mima

20.04.2019 06:02

I njima je juče bilo puno srce, kada su videli koji broj ljudi podržava njihovog oca.

caca

20.04.2019 06:27

Prava podrska jeste podrska porodice!!!!Svaka cast!!!

anatodorovic

20.04.2019 08:23

Jedinstvo pokazuje 150.000 ljudi.

Una

20.04.2019 09:44

Pristojna i jaka Srbija,bravo deco!