(VIDEO) Bitno je da narod Srbije dođe na skup u Beograd, da vide razliku u odnosu na mržnju i linč

Autor: Pink.rs

Vesti

19.04.2019

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuković je istakao da smo na prethodnim mitinzima opozicionih stranaka, ali dodaje, ne samo na mitinzima, mogli čuti isključivo pretnje i huškanje, kao i širenje mržnje prema neistomišljenicima.

RepublikaFoto: printskrin/TV Pink
Boris Vuković

- SzS je rekao da će ići po firmama i preduzećima i popisivati ko ide na proteste a ko ne. Šta je to drugo nego linčovanje i fašizam. Kada su oni išli i pravili svoje skupove, niko ih nije popisivao, niti je gledao ko je gde išao, a ko nije – rekao je Vuković.

Kako kaže, na više načina su pokazali njihov fašizam, i to kako dodaje, sprečavanjem radnika da obavljaju svoje poslove, pretnjama i nasilnim ponašanjem.

Istakao je da bi takvo nešto u bilo kom inostranom gradu bilo onemogućeno, dodaje da bi odmah bili uhapšeni i procesuirani.

- Bitno je da narod danas dođe i da čuje poruke o tome šta rade ljudi koji vode ovu zemlju. Da vide da postoji razlika u odnosu na onu mržnju od prošlog puta, kada su terali Mađare iz Srbije i terali na linč – rekao je Vuković, i dodaje:

- Danas ćemo dobiti pravi odgovor Srbije, i naša zemlja će moći da se ponosi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Goran

19.04.2019 14:30

Cak i da se nista ne kaze, slike su sve rekle i pricace jos dugo posle danasnjeg dana,

momo

19.04.2019 20:10

Nikog nismo vređali, prozivali, širili nasilje, promovisali smo ljubav i jedinstvo.