Karići okačili sliku mrtve Mire na Fejsbuk

Autor: Republika

Vesti

19.04.2019

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirjana Marković kremirana je juče u Moskvi, gde je prethodno održan komemorativni skup. Na večni počinak majku je ispratio sin Marko, dok je ćerka Marija sprečena da prisustvuje jer ne poseduje putne isprave i ostala potrebna lična dokumenta.

RepublikaFoto: Tanjug/A. STOJANOVIĆ
Bogoljub Karić

Tokom opraštanja od bivše supruge Slobodana Miloševića, kovčeg je sve vreme bio otvoren.

Iako je taj običaj često viđen na srpskim sahranama, buru komentara je izazvalo to što su ovakve fotografije objavljene na Fejsbuk stranici BK, koja pripada porodici Karić.

Na oproštaju su o Markovićevoj govorili akademik i nekadašnji potpredsednik ruske Dume Sergej Baburin i prorektor Moskovskog državnog univerziteta Lomonosov Vladimir Dobrenkov. Činu kremiranja prisustvovalo je osoblje ambasade Srbije i uzak krug prijatelja, što je bila želja porodice.

Urnu će danas oko 19 sati u Srbiju doneti Mirin prijatelj Dragomir J. Karić. Urna će biti položena u subotu u 15 časova ispod lipe u dvorištu porodične kuće u Požarevcu, gde je sahranjen Slobodan Milošević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragan

19.04.2019 16:43

Šta riknula baba Jula.