Balša Božović u pokušaju da naruši ugled policije uhvaćen u apsolutnom neznanju!

Autor: Republika

Vesti

17.04.2019

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom neprimerenog ponašanja i skandaloznih izjava Balše Božovića, narodnog poslanika u Skupštini Srbije i člana Demokratske stranke oglasio se Milan Gak, komandant Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata MUP-a Srbije.

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ
Balša Božović

- Apsolutno je neprihvatljivo ponašanje narodnog poslanika Balše Božovića koji na sve načine pokušava da naruši ugled policije i pripadnika Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata - rekao je Milan Gak.

- Teško mi je da poverujem da bilo koji narodni poslanik ne zna da policija decenijama brine o bezbednosti Doma Narodne skupštine. Trenutno je taj posao poveren Jedinici koju ja predvodim i zato ne mogu da ne reagujem kada neko moje kolege, koji isključivo u skladu sa zakonom rade svoj posao, pokušava da uplete u svoje političke igre - dodao je Gak.

RepublikaFoto: youtube.com/MUP Republike Srbije
MUP

Pripadnici Jedinice za obezbeđenje nikada ni sa jednim narodnim poslanikom, bilo vlasti ili opozicije, nisu imali bilo kakav nesporazum ili sukob, jer su uvek profesionalno postupali.

- Naš zadatak je, između ostalog, da brinemo o očuvanju javnog reda i mira, što smo činili i 13. aprila. Zajedno sa kolegama iz drugih organizacionih jedinica MUP-a, koji su u zgradi parlamenta bili uz saglasnost generalnog sekretara, brinuli smo o bezbednosti zaposlenih, narodnih poslanika i novinara koji su tog dana bili u zgradi Narodne skupštine - kazao je Gak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
Marija

17.04.2019 15:43

Nije to apsolutno neznanje vec je to pokusaj plasiranja lazi kao sto i uvek rade.

Igi

17.04.2019 15:43

Balša se izlupetao kao Maksim po diviziji i potpuno izblamirao.

Dushan_Black

17.04.2019 16:08

Balsa Bozovi nikada ne propusti priliku da se potpuno izblamira!

Dragana

17.04.2019 16:12

Balsa nema politicke ideje, vec ovakvim izmisljenim pricama i lazima zeli da pridobije jeftine politicke poene.